Over ons

Wij zijn moeder en dochter en afkomstig uit Nederland. Onze voorliefde voor Spanje is ontstaan door onze Spaanse familie die in de buurt van Barcelona woont en waardoor ik, Birgitta, terecht ben gekomen in de toeristische sector, ook jaren werkzaam in geweest, aan o.a. de Costa Brava en Costa Daurada en zo dus direct in aanraking kwam met de Spaanse cultuur, natuur en niet te vergeten de fantastische keuken en de heerlijke wijnen.

Na een zoektocht van een jaar hebben wij ons oog laten vallen op wat nu onze “Finca Bilou” mag heten. Deze Finca voldoet aan al onze eisen en hopen ook aan die van jou.

-Rustig landelijk gelegen en toch dicht bij alle vertier en mooie beziens-waardigheden die Aigües, Alicante en de Costa Blanca te bieden hebben.

– Direct mooie wandel- en fietstocht mogelijkheden vanuit de Finca. Golfresorts en tennisbanen op steenworp afstand.

– Volledig omheind terrein met amandel-, granaatappel-, olijf en       vijgenbomen welke ons voorzien van zelfgemaakte vijgenjam, ingelegde olijven

– Relaxen met een mooi boek of een lekker glas wijn op het dakterras met uitzicht op de bergen en de zee op de achtergrond.

– Lekker klimaat waar deze streek ook om bekend staat.

Wist je tevens dat naast de self catering mogelijkheid onze Finca Bilou ook heel erg leuk is om met een groep vrienden, familie, fiets-, wandel-, yoga-, motor of golf club af te huren incl. een ontbijt buffet voor een week, midweek of lang weekend .

Heel de Finca toch voor jullie zelf maar zonder gehaast in de ochtend. Iedereen een eigen kamer met badkamer en-suite, BBQ faciliteiten, tafeltennis, heerlijk relaxen bij het zwembad met ingebouwde jacuzzi en aan de rand van het gezellige authentieke dorp Aigües met terrasjes en enkele kleine eet gelegenheden,

Wij zijn trots op onze mooie accommodatie en willen er de gasten, vrienden en familie graag van onze gastvrijheid en service laten genieten.

Pak je agenda en boek dat welverdiende weekje naar de zon. Wij verwelkomen jullie graag.