Back to our website Check availability and book now
Tennis  & padel

Tennis & padel

Voor de tennis- en padelliefhebbers heeft de Costa Blanca een ruim aanbod aan mooie banen langs de gehele kust. Hieronder vindt u een overzicht van drie dichtstbijzijnde en mooie resorts, welke op zo’n 15 à 20 minuten rijden gelegen zijn van Finca Bilou.

De banen kunt u huren voor zeer redelijke prijzen. Bij  het huren v.d. banen helpen wij u graag verder.

Padel is op dit moment een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Het is afkomstig uit Spanje waar het al de 2e grootse sport is na voetbal met meer dan 5 miljoen beoefenaars. Padel is zeer toegankelijk en makkelijker te spelen dan tennis. Dus ook de minder getalenteerde sporters, ouderen en kinderen kunnen het makkelijk spelen.

Padeltron Arena

Dit is een Padelgebied met 14 banen (2 singles,12 doubles waarvan 5 overdekt en een centraal veld met capaciteit voor 1000 personen). Gelegen dichtbij het mooie strand gebied “San Juan”, de Club Deportivo Arena Alicante, stelt zijn 14 padelbanen ook ter beschikking voor niet leden, tegen aantrekkelijke prijzen.

Arena Alicante Tenis Club 

Sinds het einde van het jaar 2008 begon hun reis. in totaal vormen ongeveer 400 studenten deze tennisschool, waar men van maandag tot zondag probeert de best mogelijke service te bieden aan de verschillende spelers en studenten die deel willen uitmaken van deze geweldige tennisfamilie. Dit alles binnen de prachtige faciliteiten van het Arena Alicante Sports Center en in een bevoorrechte omgeving, op slechts 500 meter van het strand van San Juan.

  • 3 gravelbanen, 3 hardcourt banen,  2 minitennis

Arena Alicante Tenis Club, gelegen in het Arena Sports Centre en geregisseerd door Javier Conesa en Santiago Ventura, werd vier keer bekroond door de Professional Registry van Tennis (RPT), waaronder de beste tennisschool in 2010 en het beste werk in 2009 voor de promotie en het onderwijzen van tennis, evenals voor de menselijke waarden die betrokken zijn bij de beoefening van deze sport.

In 2012 kwam daar nog de prijs bij van beste directeur tennisschool en in 2018 werd Javier Conesa uitgeroepen tot beste profesional.

Club Altético Montemar

Er zijn veel atleten die geschiedenis hebben geschreven in deze club, evenals talloze medailles die zijn toegevoegd: meer dan 50 titels behaald als kampioen van Spanje in verschillende modaliteiten: ritmische gymnastiek, atletiek, kunstschaatsen, judo , hockey, … etc., 32 internationale atleten en 2 Olympiërs.

Als gevolg van de enorme sportvraag die Montemar ontving, werd op 4 oktober 1975 een tweede sportcentrum ingehuldig zeer dicht bij het strand van Albufereta en naast Miriam Blasco Avenue (in de richting van het strand van San Juan) en met een oppervlakte van 60.000 m2. Dit sportcentrum Club Altético Montemar heeft verschillende sportfaciliteiten.

Faciliteiten m.b.t. tennis, padel & zwemmen:

  • 21 tennisbanen (17 klei en 4 kunsthars), 10 padel-banen,  1 Olympisch zwembad van 50 meter lang x 21 breed, en een tweede kinderzwembad.

Club de Tenis Alacant

De Alacant Tennis Club werd opgericht in 1974 door de vereniging van een groep vrienden die van tennis houdt.

Het doel was om deze sport te promoten in een omgeving waar harmonie en vriendschap heerst met voldoende en hoogwaardige middelen en faciliteiten. Deze faciliteiten zijn perfect voor het beoefenen van tennis, comfortabel en gezellig, gelegen op iets meer dan 15 minuten rijden van Finca Bilou.

De Alacant Tennis Club heeft de volgende tennis- & padelfaciliteiten:

  • 7 gravelbanen, 2 padelbanen, 1 mini tennisbaan en een zwembad.

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 31-03-2021 / Copyright © Finca Bilou